Despre noi

Ne bucuram inca din 2015 de increderea, aprecierea si recomandarea constanta a tuturor clientilor nostri, oameni in pozitii de middle si top management in companii multinationale din Bucuresti si restul tarii, dar si oameni de afaceri romani si straini, dezvoltatori imobiliari si parteneri din real estate si domenii conexe.

Prin intermediul nostru aveti acces rapid la cele mai noi si mai atractive locuinte si spatii de birouri din zona centrala a Capitalei. Oferim o gama completa de servicii profesionale (internalizate sau in parteneriat), de la consiliere imobiliara si administrare a proprietatii.

Atent selectionate, evaluate si catalogate intr-o colectie speciala, proprietatile noastre – apartamente construite dupa anul 2000 in imobile cu arhitectura moderna, parcare subterana, echipamente si tehnologie de ultima generatie sau apartamente (cu vechime) renovate integral si reamenajate pentru a oferi un nivel inalt de confort, o calitate premium a finisajelor, a mobilierului si dotarilor.

Pentru detalii privind serviciile noastre, portofoliul de proprietati, termenii si conditiile de colaborare, va invitam sa ne contactati prin oricare dintre mijloacele de comunicare disponibile in pagina Contact.